Escultura de xocolata vellutada, farcida de ganache de caramel, gianduja de carquinyoli i praliné d'avellana, amb una base de xocolata negra.
Davant de la nostra pastisseria podem gaudir d'aquest rosetó gòtic que conforma la magnífica església Santa Maria del Mar de Barcelona.
Ingredients:
Sucre, pasta de cacau, avellana (16%), mantega de cacau, mantega ( llet ), llet sencera en pols, nata ( llet ), farina de blat, ametlla, glucosa, ou líquid pasteuritzat, clara d' ou pasteuritzat, llet desnatada en pols, sal, emulgent: lecitina de soja (E322), ratlladura de pell taronja i de llimona, aroma natural de vainilla, canyella en pols, anís en pols, vainilla, colorant: (E153)
Al·lèrgens:
Conté gluten, fruits de closca, ous, llet i soja. També pot contenir traces de cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C
Consum preferent 6 mesos
Dimensions i pes net aproximat:
4,8 x 21 cm.
380 g.