Una de les nostres coques de Sant Joan més reconegudes, farcida de gianduja d´avellanes, roses cristal·litzades i pinyons. Gaudeix amb el nostre espectacular brioix, tendre i aromàtic, pastat de forma artesanal amb ingredients naturals, com la mel, taronja, llimona, anís, canyella, aigua de tarongina i la vainilla de Madagascar
Ingredients:
Farina de blat , sucre, avellana , ou líquid pasteuritzat, mantega ( llet ), llet sencera en pols, mantega de cacau, pinyons, llet sencera pasteuritzada, aigua de tarongina, llevat, faves de cacau, sal, mel, emulsionant: (E471), anís verd, anís estrellat, gluten de blat , canyella mòlta, extracte natural de vainilla, pell de llimona ratllada, pell de taronja ratllada, roses naturals, espessidor: (E414), colorant: (E120), vainillina cristal·litzada, emulsionant: (E472e), aroma, antioxidant: (E300)
Al·lèrgens:
Conté gluten, fruits de closca, llet i ous .
També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-la 30 minuts abans del seu consum.
Porcions estimades:
Per a 6-8 persones.