Coca de mel i mató mitjana
Nova coca de Sant Joan de crema de mel de mil flors i mató del Pirineu
-
Informació
Nova coca de Sant Joan de mel i mató, deliciós postre tradicional de la pastisseria catalana de crema de mel de mil flors, mató del Pirineu i pinyons.
Ingredients:
Farina de blat , mató 11% ( llet de vaca pasteuritzada, proteïnes de llet ), sucre, mantega ( llet ), ou líquid pasteuritzat, aigua, mel (5%), sucre invertit, llet sencera, pinyons, aigua de tarongina, sorbitol , llevat, sal, emulsionants: (E470a), (E471) i (E477), anís verd, canyella mòlta, millorant panari, anís estrellat, pell de taronja, espessidor: (E418), antiaglomerant: (E500ii), pell de llimona , extracte natural de vainilla, nou moscada, vainillina, pebre blanc, gingebre
Al·lèrgens:
Conté gluten, llet i ous .
També pot contenir traces de fruits de closca, soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-la 30 minuts abans del seu consum.
Pes net aproximat:
1000g - 1100g
Porcions estimades:
Per a 6-8 persones.
-
Detalls del producte
-
Video
No hi ha cap vídeo disponible en aquesta llengua.
Escriviu la vostra ressenya