

Nova coca de Sant Joan de crema de mel de mil flors i mató del Pirineu
Ingredients:
Farina de blat , formatge fresc mató ( llet de vaca pasteuritzada, proteïnes de llet ), sucre, mantega ( llet ), aigua, mel, sucre invertit, clara d' ou pasteuritzat, rovell d' ou pasteuritzat, llet sencera, pinyons, sorbitol, aigua de tarongina, emulsionants: (E471) i (E477), millorant natural (farina de blat, enzims), anís verd, canyella mòlta, pell de taronja, espessidor: (E418), antiaglomerant: (E500ii), pell de llimona, extracte natural de vainilla, gingebre
Al·lèrgens:
Conté gluten, llet i ous .
També pot contenir traces de fruits de closca, soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-la 30 minuts abans del seu consum.
Pes net aproximat:
1600g - 1700g
Porcions estimades:
Per a 10-12 persones.
No hi ha cap vídeo disponible en aquesta llengua.
Escriviu la vostra ressenya