Sara Bernhardt gran

    No hi ha prou producte en estoc
    36,00 €
    Impostos inclosos

    Crema de mantega i vainilla de Madagascar amb bescuit genovés amarat amb xarop de licor Cointreau. Conté alcohol 


    • Card image cap

      Recollida a la nostra pastisseria Barcelona
      Gratis

    • Card image cap

      Transport propi a Barcelona Ciutat 7,5€
      Gratis per a comandes a partir de 60€

    • Card image cap

      Resta de destinacions, nacional o internacional
      NO DISPONIBLE per fragilitat

    Descripció

    Tradicional tarta francesa formada per successives capes de pa de pessic genovès amarat amb xarop de licor i recobert d'una deliciosa crema de mantega. Conté alcohol. 

     

    Ingredients: 

    Mantega ( llet ), sucre, ou líquid pasteuritzat, aigua, ametlla (9%), licor Cointreau (5%), farina de blat, glucosa, pell de llimona, rovell d' ou pasteuritzada, fècula de blat de moro, gasificant: (E450), vainilla, extracte natural de vainilla, antiaglomerant: (E500), colorant: (E170), sal 

     

    Al·lèrgens: 

    Conté gluten, fruits de closca, ou i llet. 

    També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam. 

     

    Condicions de conservació i consum: 

    Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament. 

    Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum. 

     

    Dimensions i pes net aproximat: 

    170 x 170 x 50 mm. 

    930 g. 

     

    Porcions estimades: 

    Per a 8-10 persones. 


    També li podria agradar