


Crema de mantega i vainilla de Madagascar amb bescuit genovés amarat amb xarop de licor Cointreau. Conté alcohol
Tradicional tarta francesa formada per successives capes de pa de pessic genovès amarat amb xarop de licor i recobert d'una deliciosa crema de mantega. Conté alcohol.
Ingredients:
Mantega ( llet ), sucre, ou líquid pasteuritzat, aigua, ametlla (9%), licor Cointreau (5%), farina de blat, glucosa, pell de llimona, rovell d' ou pasteuritzada, fècula de blat de moro, gasificant: (E450), vainilla, extracte natural de vainilla, antiaglomerant: (E500), colorant: (E170), sal
Al·lèrgens:
Conté gluten, fruits de closca, ou i llet.
També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum.
Dimensions i pes net aproximat:
35 x 90 x 50 mm.
80 g.
Escriviu la vostra ressenya