Sara Bernhardt individual
Tradicional tarta francesa formada per successives capes de pa de pessic genovès amarat amb xarop de licor i recobert d'una deliciosa crema de mantega.
-
Informació
Ingredients:
Mantega ( llet ), sucre, ou líquid pasteuritzat, aigua, ametlla (9%), farina de blat, glucosa, pell de llimona, rovell d' ou pasteuritzada, fècula de blat de moro, gasificant: (E450), vainilla, extracte natural de vainilla, antiaglomerant: (E500), colorant: (E170), sal
Al·lèrgens:
Conté gluten, fruits de closca, ou i llet.
També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum.
Dimensions i pes net aproximat:
35 x 90 x 50 mm.
80 g.
-
Detalls del producte
Escriviu la vostra ressenya