Recepta artesanal de doble pastat amb un intens xocolata Veneçuela 72%, ametlles, avellanes, mel, vainilla de Madagascar i ratlladura de taronja i llimona
Ingredients:
Farina de blat , sucre, mantega, pasta de cacau, rovell d' ou pasteuritzat, ametlla (9%), clara d' ou pasteuritzat, mantega de cacau, mel, cacau en pols, grué de cacau, fècula de blat de moro, sal, avellana , pell de taronja, pell de llimona, extracte natural de vainilla, antioxidant: (E300), glicerina, llevat, vainilla, aigua de tarongina
Al·lèrgens:
Conté gluten, llet, ou i fruits de closca.
També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Conservar en el seu embalatge original en un lloc fresc, net, sec i sense olors.
Consum preferent 1 mes
Dimensions i pes net aproximat:
16 x 15 cm.
950 g.