MACADAM 100g
Nou de Macadàmia caramelitzada, xocolata blanca, vainilla de Madagascar, un toc de flor de sal, i cacau en pols, el nostre clàssic
Els nostres xocolaters seleccionen les millors nous de macadàmia per endulzarlas amb una finíssima capa de caramel que torrem a baixa temperatura. Acabades de sortir del forn, són banyades amb una barreja de la nostre millor xocolata blanca, la preuada polpa de les beines de vainilla de Madagascar i la justa mesura de flor de sal de la Camarga. Acabem amb una fina capa de cacau pur en pols de color vermell intens. L'equilibrat contrast entre el dolç i salat fa que menjar-se una macadàmia sigui tot un plaer per als sentits.
Ingredients:
Sucre, mantega de cacau, nou de macadàmia (22%), llet sencera en pols, llet desnatada en pols, cacau en pols, sal, sucre invertit, vainilla, emulgent: lecitina de soja (E322), concentrat de vainilla.
Al·lèrgens:
Conté llet, soja i fruits de closca.
També pot contenir traces de gluten, ou, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Es recomana emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C
Consum preferent 10 mesos.
Dimensions i pes net aproximat:
7,3 x 8 cm.
100 g.
També li podria agradar