GIANDUJA 190g

V0737
No hi ha prou producte en estoc
14,00 €
Impostos inclosos

Avellana caramel·litzada recoberta de xocolata amb llet, cruixent neula i cacau en pols. 


LLIURAMENTS
Card image cap
Recollida a la nostra pastisseria Barcelona
Gratis
Card image cap
Transport propi a Barcelona Ciutat 7,5€
Gratis per a comandes a partir de 40€
Card image cap
Lliurament a Espanya (només península) 7,5€
Gratis per a comandes a partir de 90€
Card image cap
Lliurament a l’Unió Europea 15€
Gratis per a comandes a partir de 150€
Card image cap
Resta de països
Consultar a bubo@bubo.es

Bubó selecciona les millors avellanes per recobrir-les amb suau caramel i són torrades a baixa temperatura fins aconseguir aquesta textura cruixent i dolç sabor. Seguidament, les avellanes són banyades en una deliciosa cobertura de xocolata amb llet, trossos fins de galeta cruixent i flor de sal de La Camarga. Finalitzem el procés amb una fina capa de cacau pur en pols de color vermell intens. Una agradable textura i combinació de sabors que es fonen a la boca. 

 

Ingredients: 

Sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, avellana (16%), pasta de cacau, cacau en pols, farina de blat , mantega concentrat ( llet ), sal, emulgent: lecitina de soja (E322), aroma natural de vainilla, sucre invertit, lactosa ( llet ), proteïnes de llet , extracte de malt ( ordi ), gasificant: (E500ii) 

 

Al·lèrgens: 

Conté llet, soja i fruits de closca. 

També pot contenir traces de gluten, ou, cacauet i sèsam.  

 

Condicions de conservació i consum: 

Emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C 

Consum preferent 10 mesos 

 

Dimensions i pes net aproximat: 

7,3 x 11 cm. 

190 g. 


Nou producte
No reviews

També li podria agradar

Política sobre cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, mediante el análisis de tus hábitos de navegación.

Puedes obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de Cookies