SARA BERNHARDT INDIVIDUAL

V1381
No hi ha prou producte en estoc
5,50 €
Impostos inclosos

Crema de mantega i vainilla de Madagascar amb bescuit genovés amarat amb xarop de licor Cointreau. Conté alcohol 


LLIURAMENTS
Card image cap
Recollida a la nostra pastisseria Barcelona
Gratis
Card image cap
Transport propi a Barcelona Ciutat 7,5€
Gratis per a comandes a partir de 40€
Card image cap
Resta de destinacions, nacional o internacional
NO DISPONIBLE per fragilitat

Tradicional tarta francesa formada per successives capes de pa de pessic genovès amarat amb xarop de licor i recobert d'una deliciosa crema de mantega. Conté alcohol. 

 

Ingredients: 

Mantega ( llet ), sucre, ou líquid pasteuritzat, aigua, ametlla (11%), licor Cointreau (3%), farina de blat, glucosa, pell de llimona, rovell d' ou pasteuritzada, fècula de blat de moro, gasificant: (E450), vainilla, extracte natural de vainilla, antiaglomerant: (E500), colorant: (E170), sal 

 

Al·lèrgens: 

Conté gluten, fruits de closca, ou i llet. 

També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam. 

 

Condicions de conservació i consum: 

Consumir preferentment durant els 3 dies següents a la data de lliurament. 

Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum. 

 

Dimensions i pes net aproximat: 

35 x 90 X 50 mm. 

80 g. 

 


PASQUA
Nou producte
No reviews

També li podria agradar

Política sobre cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, mediante el análisis de tus hábitos de navegación.

Puedes obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de Cookies