Enviament gratuït des de 60€* | Barcelona Ciutat i una part del Baix Llobregat | Lliurament: l'endemà en comandes realitzades abans de les 23:59 h.

1. IDENTIFICACIÓ

El lloc web www.bubo.es (d'ara endavant, el Lloc Web) és propietat de l'empresa EL BON SUCRE, S.L. (d'ara endavant, “Bubó”) com a societat espanyola amb domicili social a l'Avinguda Marina 74-76, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona, Espanya, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 32180, Foli 219, Full B- 209620, inscripció 1 i amb C.I.F. ESB62119755 amb telèfon +34936305787 i correu electrònic bubo@bubo.es

2. OBJECTE

El present avís legal regula l'accés, navegació i utilització del Lloc Web, sense perjudici que Bubó es reservi el dret a modificar la presentació, configuració i contingut del Lloc Web, així com les condicions requerides per al seu accés o utilització. L'accés i / o utilització del Lloc Web després de l'entrada en vigor de les seves modificacions o canvis suposen l'acceptació dels mateixos.

No obstant això, l'accés a determinats continguts i la utilització de determinats serveis pot trobar-se sotmès a determinades condicions particulars, que seran en tot cas clarament mostrades i hauran de ser acceptades expressament per part dels usuaris. Aquestes condicions particulars poden substituir, completar o, si escau, modificar les establertes en el present avís legal.

A l'efecte de la interpretació de el present avís legal, s'entén que una persona passa a ser usuària (en endavant, "Usuari" o "Usuaris") en el moment en què aquesta accepta el present avís legal i la política de privacitat exposades a el Lloc Web.

3. LLOC WEB

Mitjançant el Lloc Web l'Usuari podrà dur a terme les següents accions:

 1. Accedir a la informació relativa als serveis i compres de productes de Bubó.
 2. Conèixer a les persones que conformen l'equip
 3. Obtenir informació sobre les xarxes socials
 4. Contactar amb el suport mitjançant el correu electrònic
 5. Subscripció a la newsletter
 6. Accedir als articles publicats al bloc
 7. Accedir als eines i aplicacions de Bubó.

4. ACCÉS I REGISTRE

 • L'accés i navegació pel Lloc Web suposen que l'Usuari de el mateix accepta íntegrament i s'obliga a complir per complet el present avís legal, així com les instruccions o recomanacions que se li indiquin en cada cas concret a través del Lloc Web.
 • L'accés als continguts del Lloc Web és completament gratuït. Quan un usuari faciliti dades de caràcter personal a través d'algun dels formularis habilitats a l'efecte en el Lloc Web, serà necessari que prèviament accepti la Política de Privadesa.
 • En cap cas Bubó es responsabilitzarà de la veracitat de les dades facilitades pels usuaris, per la qual cosa cadascun d'aquests serà l'únic responsable de les possibles conseqüències, errors i fallades que poguessin derivar-se de la falta d'exactitud de les dades.

5. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

5.1. Drets sobre el contingut

Bubó és propietari o, si s'escau, compta amb les llicències corresponents sobre els drets d'explotació de propietat intel·lectual i industrial necessaris per operar en el Lloc Web, així com de tots els continguts oferts en el mateix, incloent el propi lloc web, textos , fotografies o il·lustracions, logotips, marques, grafismes, dissenys, interfícies, o qualsevol altra informació o contingut, i els serveis disponibles a través d'aquest.

5.2. Drets sobre el lloc web

En cap cas s'entendrà que l'accés, navegació i utilització del Lloc Web per part de l'Usuari implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total o parcial d'aquests drets per part de Bubó. L'Usuari disposa d'un dret d'ús dels continguts i / o serveis del Lloc Web dins d'un àmbit estrictament domèstic i únicament amb la finalitat de gaudir de les prestacions de el servei d'acord amb el present avís legal. Les referències a marques o noms comercials registrats, o altres signes distintius, ja siguin propietat de Bubó o de tercers, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment de Bubó o dels seus legítims propietaris. En cap moment l'accés, navegació o utilització del Lloc Web i / o dels seus continguts confereix a l'Usuari cap dret sobre signes distintius en ell inclosos, llevat que es disposi el contrari en el present avís legal.

Queden reservats tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts i / o serveis del Lloc Web i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir, per qualsevol mitjà i sota qualsevol forma, la totalitat o part dels continguts inclosos en el Lloc Web, per a qualsevol fi, si no es compta amb l'autorització prèvia, expressa i per escrit de Bubó o, si escau, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, queda prohibit suprimir o manipular les indicacions de drets d'autor o altres crèdits identifiquin als titulars de drets dels continguts que l'Usuari trobi en el Lloc Web, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals, o qualsevol mecanisme de protecció o informació incorporada als continguts oferts en el Lloc Web.

Els serveis oferts, o qualsevol informació disposada a través del Lloc Web no podran ser utilitzats per a fins comercials o publicitaris sense autorització prèvia de Bubó.

En tot cas, l'Usuari es compromet a no utilitzar el Lloc Web per a fins il·legals o prohibits.

5.3. Drets sobre els continguts i informacions difoses per l'Usuari

En el cas que l'Usuari enviï informació o continguts de qualsevol tipus a Bubó a través de qualsevol dels canals habilitats a l'efecte, l'Usuari declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho lliurement, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, industrial, secret comercial o qualsevol altre dret de tercers, i que aquesta informació no té caràcter confidencial ni és perjudicial per a tercers.

L'Usuari reconeix assumir la responsabilitat, deixant indemne a BUBÓ, per qualsevol comunicació o continguts que enviï personalment o al seu nom.

Si l'Usuari tingués coneixement de l'existència d'algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis o que pogués suposar una infracció de drets de propietat intel·lectual, industrial, o de qualsevol altra índole, haurà de notificar immediatament a Bubó a través de l'adreça de correu electrònic bubo@bubo.es perquè aquest pugui procedir a l'adopció de les mesures oportunes.

De la mateixa manera, en el cas que qualsevol Usuari o un tercer considerin que algun dels continguts del Lloc Web propietat de Bubó vulnera els seus drets de propietat intel·lectual, industrial, o de qualsevol altra índole, ha de remetre una comunicació a bubo@bubo.es. com amb la següent informació:

 1. Dades identificatives i mitjà de contacte del reclamant o del seu representant legal
 2. Documentació que acrediti la seva condició de titular dels drets suposadament infringits
 3. Relat detallat dels drets suposadament infringits pel Bubó, així com la seva localització exacta dins del Lloc Web;
 4. Declaració expressa per part del reclamant que la utilització dels continguts s'ha realitzat sense el consentiment del titular dels drets suposadament infringits.

6. ENLLAÇOS

6.1. Enllaços a altres pàgines web

En cas que en el Lloc Web es mostressin enllaços a altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, banners o continguts encastats, Bubó informa que aquests es troben gestionats per tercers, no tenint Bubó ni mitjans humans ni tècnics per conèixer de forma prèvia i / o controlar i / o aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres plataformes a les que es puguin establir enllaços des del Lloc Web.

En conseqüència, Bubó no podrà assumir cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la Web o pàgina web a la qual es pogués establir un enllaç des del Lloc Web, en concret, a títol enunciatiu, però no limitatiu, sobre el seu funcionament, accés , dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i / o qualsevol dels seus continguts, en general. En aquest sentit, si els Usuaris tinguessin coneixement efectiu de que les activitats desenvolupades a través d'aquestes pàgines web de tercers són il·legals o contravenen la moral i / o l'ordre públic, hauran de comunicar immediatament a Bubó a l'efecte de que es procedeixi a desactivar l'enllaç d'accés a les mateixes, acció que es durà a terme en el menor temps possible.

En qualsevol cas, l'establiment de qualsevol tipus d'enllaç des del Lloc Web a una altra pàgina web aliè no implicarà que existeixi algun tipus de relació, col·laboració o dependència entre Bubó i el responsable d'aquesta pàgina web aliena.

6.2. Enllaços a canal de BUBÓ en altres plataformes i xarxes socials

Bubó posa a disposició dels Usuaris, a través de diferents eines i aplicacions, mitjans d'enllaç que permeten als Usuaris accedir als canals i pàgines del Lloc Web que manté en diferents plataformes i xarxes socials pertanyents i / o gestionats per tercers (Twitter, Facebook, etc.). La inclusió d'aquests enllaços al Lloc Web té per únic objecte facilitar als Usuaris l'accés a aquests canals en les diferents plataformes i xarxes socials.

L'establiment d'aquestes aplicacions no implica l'existència de cap relació entre Bubó i el propietari, fabricant o distribuïdor del Lloc Web enllaçat, com tampoc l'acceptació i aprovació per part de BUBÓ dels seus continguts i / o serveis, sent el seu propietari, fabricant o distribuïdor l'únic responsable dels mateixos.

L'activació i ús d'aquestes aplicacions pot comportar la identificació i autenticació de l'Usuari (login / contrasenya) a les plataformes corresponents, completament externes a el Lloc Web i fora de control de Bubó. A l'accedir a aquestes xarxes externes, l'Usuari ingressa en un entorn no controlat per Bubó, de manera que Bubó no assumirà ninguna responsabilitat sobre la configuració de seguretat d'aquests entorns.

Atès que Bubó pot tenir un control limitat sobre el contingut allotjat en aquests canals, l'usuari reconeix i accepta que Bubó no assumeix cap responsabilitat pel contingut ni pels serveis als quals l'Usuari pugui accedir a aquestes pàgines, ni per qualsevol contingut, productes, serveis, publicitat, ni qualsevol altre material disponible en els mateixos.

6.3. Enllaços a altres pàgines web amb destinació a la pàgina web

Bubó no autoritza l'establiment d'un enllaç a el Lloc Web des d'aquelles pàgines que continguin materials, informació o continguts il·lícits, il·legals, degradants, obscens i, en general, que contravinguin les lleis, la moral o l'ordre públic, o les normes socials generalment acceptades.

En tot cas, els Usuaris podran establir enllaços que dirigeixin a el Lloc Web, sempre que compleixin amb les següents condicions:

 1. L'enllaç no podrà reproduir el contingut del Lloc Web o parts d'ell mateix de cap manera
 2. No està permès crear un navegador ni border environment sobre les seccions del Lloc Web, ni de cap altra manera es pot modificar el Lloc Web
 3. No està permès realitzar manifestacions o indicacions falses o inexactes o incorrectes sobre el Lloc Web i / o, en particular, declarar o donar a entendre que Bubó ha autoritzat l'enllaç o que ha supervisat o assumit de qualsevol forma els continguts o serveis oferts o posats a disposició en la pàgina web en la qual s'estableix l'enllaç
 4. La pàgina web en la qual s'estableixi l'enllaç a el Lloc Web no contindrà informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral i bons costums generalment acceptats i a l'ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualssevol drets de tercers, inclosos els drets de propietat intel·lectual o industrial i / o el dret a l'honor, a la intimitat personal o familiar o a la pròpia imatge o de qualsevol altre dret, o continguts contraris a les normes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal.

Bubó no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres pàgines web que tinguin establerts enllaços amb destinació a el Lloc Web. Bubó no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web que estableix aquest enllaç amb destinació a el Lloc Web; en concret, a títol enunciatiu ino limitatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i / o qualsevol dels seus continguts, en general.

7. REGLES D'ÚS DEL LLOC WEB

No està permès i, per tant, les seves conseqüències seran de l'exclusiva responsabilitat de l'Usuari, l'accés o la utilització del Lloc Web amb fins il·legals o no autoritzats, amb o sense ànim de lucre. En particular, i sense que el següent llistat tingui caràcter limitatiu, queda prohibit:

 1. Utilitzar el Lloc Web de cap manera que pugui provocar danys, interrupcions, ineficiències o defectes en el seu funcionament o en els equips informàtics d'un tercer
 2. Utilitzar el Lloc Web per a la transmissió, instal·lació o publicació de qualsevol virus, codi maliciós o altres programes o arxius perjudicials
 3. Utilitzar el Lloc Web per recollir dades de caràcter personal d'altres Usuaris;
 4. Utilitzar el Lloc Web de forma il·legal, en contra de la bona fe, la moral i l'ordre públic
 5. Registrar a través del Lloc Web amb una identitat falsa, suplantant a tercers o utilitzant un perfil o realitzant qualsevol altra acció que pugui confondre a altres usuaris sobre la identitat de l'Usuari
 6. Accedir sense autorització a qualsevol secció del Lloc Web, a altres sistemes o xarxes connectats a el Lloc Web, als servidors de Bubó, o als serveis oferts a través del Lloc Web, per mitjà de pirateig o falsificació, extracció de contrasenyes o qualsevol altre mitjà il·legítim
 7. Dur a terme alguna acció que provoqui una saturació desproporcionada o innecessària en la infraestructura del Lloc Web o en els sistemes o xarxes de Bubó, així com en els sistemes i xarxes connectats a el Lloc Web
 8. Impedir el normal desenvolupament d'un esdeveniment, concurs, promoció o qualsevol altra activitat disponible a través del Lloc Web o qualssevol de les seves funcionalitats, ja sigui alterant o tractant d'alterar, il·legalment o de qualsevol altra forma, l'accés, participació o funcionament d'aquells , o falsejant el resultat dels mateixos i / o utilitzant mètodes de participació fraudulents, mitjançant qualsevol procediment, i / o mitjançant qualsevol pràctica que atempti o vulneri el present Avís Legal.

L'incompliment de qualsevol de les anteriors obligacions per l'Usuari podrà dur aparellada l'adopció per Bubó de les mesures oportunes emparades en Dret i en l'exercici dels seus drets o obligacions, podent arribar a l'eliminació o bloqueig del compte de l'Usuari infractor, sense que hi hagi possibilitat d'indemnització pels danys i perjudicis causats.

8. RESPONSABILITATS I GARANTIES

Bubó no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de tota la informació i / o dels serveis i continguts del Lloc Web ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació posada a disposició a través de la mateixa.

En conseqüència, Bubó no garanteix ni es fa responsable de:

 1. La continuïtat dels continguts, serveis i / o les funcionalitats del Lloc Web
 2. L'absència d'errors en aquests continguts
 3. L'absència de virus o altres components nocius en el Lloc Web o al servidor que el subministra
 4. La invulnerabilitat del Lloc Web o la impossibilitat de vulnerar les mesures de seguretat que s'adoptin per al mateix
 5. La falta d'utilitat o rendiment dels continguts del Lloc Web
 6. Els danys o perjudicis que causi, a si mateix o a un tercer, qualsevol persona que infringís les condicions, normes i instruccions que Bubó estableix, o mitjançant la vulneració de sistemes de seguretat.

No obstant això, Bubó declara que ha adoptat totes les mesures necessàries, dins les seves possibilitats i de l'estat de la tècnica, per garantir el funcionament del Lloc Web i reduir al mínim els errors de sistema, tant des del punt de vista tècnic com dels continguts publicats al lloc web.

Bubó no garanteix la licitud, fiabilitat, o utilitat dels continguts subministrats per tercers a través del Lloc Web. Si l'Usuari tingués coneixement de l'existència d'algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis, o que pogués suposar una infracció de drets de tercers, haurà de notificar immediatament a Bubó perquè aquest pugui procedir a l'adopció de les mesures oportunes.

Bubó no serà responsable de la veracitat, integritat o actualització de les informacions publicades en el Lloc Web provinents de fonts alienes a aquest, així com tampoc de les contingudes en altres plataformes a les que es enllaç des del Lloc Web. Bubó no assumirà responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús de les esmentades informacions.

Bubó no respondrà per causes alienes al seu control, entre les quals poden enumerar de manera no limitadora: força major, problemes d'accés a internet, problemes tecnològics més enllà de la gestió diligent i raonable de Bubó, accions o omissions de tercers, etc. En tots els casos referits, aliens a el control i la diligència deguda per Bubó, no hi haurà lloc a indemnització de Bubó a l'Usuari per danys o perjudicis, en la mesura que així ho permeti la legislació vigent.

9. SUSPENSIÓ DEL LLOC WEB

Bubó es reserva el dret a suspendre, modificar, restringir o interrompre, ja sigui temporal o permanentment, l'accés, navegació, ús, allotjament i / o descàrrega del contingut i / o ús de serveis del Lloc Web, amb o sense prèvia notificació, als Usuaris que contravinguin qualsevol de les disposicions detallades en el present avís legal, sense que hi hagi la possibilitat de l'Usuari d'exigir cap indemnització per aquesta causa.

10. PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, totes les dades de caràcter personal demanades durant la utilització del Lloc Web seran tractades de conformitat amb el que disposa en la Política de Privacitat, que tot Usuari ha d'acceptar expressament en cas de facilitar dades de caràcter personal a través del Lloc Web.

11. GENERALS

Els encapçalaments de les diferents clàusules són només informatius, i no afectaran, qualificaran o ampliaran la interpretació de el present avís legal. Així mateix, Bubó podrà modificar les condicions aquí estipulades, total o parcialment, publicant qualsevol canvi en la mateixa forma en què apareix aquest avís legal o mitjançant qualsevol tipus de comunicació dirigida als Usuaris.

La vigència temporal d'aquest avís legal coincideix, per tant, amb el temps de la seva exposició, fins que sigui modificat totalment o parcialment, moment en el qual passarà a tenir vigència l'avís legal modificat.

Bubó podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, l'accés als continguts del Lloc Web, sense possibilitat per part de l'Usuari d'exigir cap indemnització. Després d'aquesta extinció, seguiran vigents les prohibicions d'ús dels continguts exposades anteriorment en el present Avís Legal.

En el cas que qualsevol disposició de el present avís legal fos declarada nul·la o inaplicable, íntegrament o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat o inaplicació no afectarà a les restants disposicions d'aquest Avís Legal.

El no exercici o execució per part de Bubó de qualsevol dret o condició contingut en el present Avís Legal no constituirà una renúncia a aquest, excepte reconeixement i acord per escrit per part seva.

12. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

La normativa vigent determinarà les lleis que hagin de regir i la jurisdicció que hagi de conèixer de les relacions entre Bubó i els Usuaris del Lloc Web. No obstant això, sempre que aquesta normativa prevegi la possibilitat per a les parts de sotmetre a un fur determinat, per a tota qüestió litigiosa derivada o relacionada amb el lloc web, s'aplicarà la legislació espanyola vigent en el moment dels fets. Així mateix, Bubó i els Usuaris, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

Per presentar reclamacions en l'ús dels nostres serveis, pot dirigir-se per correu electrònic a la següent adreça bubo@bubo.es comprometent-nos a buscar en tot moment una solució amistosa del conflicte.