Enviament gratuït des de 60€* | Barcelona Ciutat i una part del Baix Llobregat | Lliurament: l'endemà en comandes realitzades abans de les 23:59 h.

PROFESSIONALS

EL REFERENT EN EL SECTOR DE LA PASTISSERIA

Bubó va néixer amb l'esperit de promoure i difondre l'univers de la xocolata a través de les nostres botigues i productes. Apostem per una acurada imatge dels nostres locals, pel disseny i colorit del nostre packaging i sobretot per la qualitat del nostre singular producte.

Una posada en escena amb un estil de servei proper i una atenció personalitzada, han convertit a Bubó en una marca consolidada i en un referent internacional.

FRANQUÍCIES

Mitjançant la nostra divisió de franquícies, seleccionem a emprenedors compromesos i amb provada experiència en la gestió de negocis i abans de res, amb la vocació de créixer amb nosaltres. Busquem professionals amb lideratge, preferiblement amb experiència en el sector de l'hostaleria que comprenguin la importància de formar part d'un negoci que tracta cara a cara amb el públic. Persones que tinguin cura pel bon funcionament i ús de la marca.

SERVEIS PROFESSIONALS

Per a professionals del sector com centres comercials, hotels i restaurants, disposem d'una àmplia gamma de productes de venda a l'engròs en formats a granel com Chocofruits, Chock & Rock, Cubombons, Macarons, etc. i pastissos en formats rectangulars tipus banda (10 individuals), mig marc (30 individuals) o marc sencer (60 individuals).

Treballem en terminis molt reduïts donat el nostre procés de treball vertical: anàlisi de necessitats, disseny personalitzat, fabricació pròpia i logística.

Cuidem tots els detalls com etiquetats de producte, decoracions i empaquetats personalitzats o dissenys exclusius en pastilles i escultures de xocolata.

Ens ajustem a les necessitats del client. No dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament comercial que podrà oferir solucions específiques per al seu negoci.

AVANTATGES COMPETITIUS DE BUBÓ

Gestió centralitzada

La gestió centralitzada al nostre obrador de Barcelona ens permet optimitzar els nostres recursos, millorar la productivitat i establir sistemes de control i qualitat més eficients.

Innovació contínua

Augmentem el valor afegit dels nostres productes amb la recerca constant de matèria primera d'agricultura ecològica i de cultiu sostenible.

Productes més naturals

Apostem per la millora de la qualitat alimentària dels nostres productes amb la substitució d'additius artificials per ingredients naturals.

Bubó per a tots

El nostre equip de desenvolupament està en contínua creació de nous productes sense al·lèrgens per a persones celíaques, amb intoleràncies alimentàries o veganes.

Marca Bubó

Una marca popular i atractiva per al consumidor, que difon una imatge de qualitat, moderna i consolidada, altament posicionada en xarxes socials.

Assessorament tècnic

Oferim als nostres franquiciats un suport continu amb un equip de professionals qualificats en assessorament tècnic, comercial i de gestió.

BUBÓ AL MÓN

Una marca que aposta per la innovació constant i l'expansió internacional amb implantacions i distribucions realitzades al Japó, Rússia, Corea de Sud, Macau, Geòrgia, Canadà, Dubai, Abu Dhabi, Kuwait, etc.

IInvertir en Bubó és apostar per la pastisseria d'avantguarda.
Posa't en contacte amb nosaltres si estàs interessat en obrir una franquícia i participar del nostre model de negoci
o distribuir el nostre portafoli de productes.

0
Creacions Originals
0
Seguidores En RRSS
0
Países
0
Creaciones Originales