LA NOSTRA HISTÒRIA
Al juny de 2005 vam fer realitat un somni: obrir a Barcelona una pastisseria que oferís uns pastissos, xocolates i dolços únics. Volíem crear una pastisseria fresca, moderna i innovadora, un nou univers dolç a la ciutat totalment diferent al vist fins al moment: una pastisseria que recordés a una joieria pel seu disseny, per la qualitat del producte i per la presentació de les seves elaboracions. Amb aquella fusió d'idees, molta passió i dedicació va néixer el que avui és Bubó.
A l'actualitat seguim elaborant productes artesanals utilitzant matèria primera de primera qualitat. Seguim innovant amb ingredients més naturals, nous dissenys, sabors i textures, amb una mirada a l'agricultura ecològica i de cultiu sostenible en productes determinants com el cacau.
El nostre equip elabora diàriament brioixeria, pastissos, bombons, macarons, etc. que estan disponibles a la venda a la nostra web, en la nostra pastisseria de Barcelona i a diversos centres comercials, hotels i restaurants. Actualment una gran part dels nostres productes s'exporten a més de 10 països, sent d'especial menció la repercussió i l'èxit obtingut de Bubó Japan.