Bubó selecciona les millors avellanes per recobrir-les amb suau caramel i són torrades a baixa temperatura fins aconseguir aquesta textura cruixent i dolç sabor. Seguidament, les avellanes són banyades en una deliciosa cobertura de xocolata amb llet, trossos fins de galeta cruixent i flor de sal de La Camarga. Finalitzem el procés amb una fina capa de cacau pur en pols de color vermell intens. Una agradable textura i combinació de sabors que es fonen a la boca.
Ingredients:
Sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, avellana (16%), pasta de cacau, farina de blat , cacau en pols, mantega ( llet ), aigua, sal, sucre invertit, emulgent: lecitina de soja (E322), aroma natural de vainilla, lactosa ( llet ), proteïna de llet , extracte de malt ( ordi ), gasificant: (E500ii)
Al·lèrgens:
Conté gluten, llet, soja i fruits de closca.
També pot contenir traces d'ou, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C
Consum preferent 10 mesos
Dimensions i pes net aproximat:
7,3 x 8 cm.
100 g.