












Nou de Macadàmia caramelitzada, xocolata blanca, vainilla de Madagascar, un toc de flor de sal, i cacau en pols, el nostre clàssic
Nous de macadàmia caramel·litzades, torrades i banyades amb xocolata blanca, vainilla de Madagascar, flor de sal de La Camargue i cacau en pols.
L'equilibrat contrast entre allò dolç i salat fa que menjar-se una macadàmia sigui tot un plaer per als sentits.
Ingredients:
Sucre, mantega de cacau, nou de macadàmia (23%), llet sencera en pols, llet desnatada en pols, cacau en pols, aigua, sucre invertit, sal, emulgent: lecitina de soja (E322), vainilla, concentrat de vainilla.
Al·lèrgens:
Conté llet, soja i fruits de closca.
També pot contenir traces de gluten, ou, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Es recomana emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C
Consum preferent 10 mesos.
Dimensions i pes net aproximat:
7,3 x 8 cm.
100 g.
No hi ha cap vídeo disponible en aquesta llengua.
Escriviu la vostra ressenya