



Torrem i caramel·litzem les nous pecanes, considerades com la reina dels fruits secs, i les banyem amb una fina cobertura de xocolata negra amb la nostra deliciosa recepta de brownie en pols.
Ingredients:
Pasta de cacau, sucre, nou pecan (23%), mantega de cacau, cacau en pols, mantega ( llet ), ou líquid pasteuritzat, aigua, farina de blat , sucre invertit, emulgent: lecitina de soja (E322), aroma natural de vainilla, fècula de blat de moro, sal.
Al·lèrgens:
Conté gluten, ou, llet, soja i fruits de closca.
També pot contenir traces de cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C
Consum preferent 10 mesos
Dimensions i pes net aproximat:
7,3 x 11 cm.
190 g.
No hi ha cap vídeo disponible en aquesta llengua.
Escriviu la vostra ressenya