






Anacard caramelitzat, pipes de girasol, xocolata blanca, flor de sal i cacau en pols
Anacard caramel·litzat banyat amb una cobertura de xocolata blanca, pipes de gira-sol torrades, flor de sal de la Camarga i empolvorat amb una fina capa de cacau en pols. Deliciós snack amb l'anacard i la xocolata blanca com a protagonistes
Ingredients:
Anacard (27%), sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, pipes de gira-sol, cacau en pols, llet desnatada en pols, aigua, sucre invertit, sal, emulgent: lecitina de soja (E322), oli de gira-sol
Al·lèrgens:
Conté llet, soja i fruits de closca.
També pot contenir traces de gluten, ou, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Es recomana emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C
Consum preferent 10 mesos.
Dimensions i pes net aproximat:
7,3 x 11 cm.
190 g.
Escriviu la vostra ressenya