GIANDUJA 100g

    9,50 €
    Impostos inclosos

    Avellana caramel·litzada recoberta de xocolata amb llet, cruixent neula i cacau en pols 

     

     


    • Card image cap

      Recollida a la nostra pastisseria Barcelona
      Gratis

    • Card image cap

      Transport propi a Barcelona Ciutat 7,5€
      Gratis per a comandes a partir de 60€

    • Card image cap

      Lliurament a Espanya (només península) 7,5€
      Gratis per a comandes a partir de 90€

    • Card image cap

      Lliurament a l’Unió Europea 15€
      Gratis per a comandes a partir de 150€

    • Card image cap

      Resta de països
      Consultar a bubo@bubo.es

    Descripció

    Bubó selecciona les millors avellanes per recobrir-les amb suau caramel i són torrades a baixa temperatura fins aconseguir aquesta textura cruixent i dolç sabor. Seguidament, les avellanes són banyades en una deliciosa cobertura de xocolata amb llet, trossos fins de galeta cruixent i flor de sal de La Camarga. Finalitzem el procés amb una fina capa de cacau pur en pols de color vermell intens. Una agradable textura i combinació de sabors que es fonen a la boca. 

     

    Ingredients: 

    Sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, avellana (16%), pasta de cacau, farina de blat , cacau en pols, mantega ( llet ), aigua, sal, sucre invertit, emulgent: lecitina de soja (E322), aroma natural de vainilla, lactosa ( llet ), proteïna de llet , extracte de malt ( ordi ), gasificant: (E500ii) 

     

    Al·lèrgens: 

    Conté gluten, llet, soja i fruits de closca. 

    També pot contenir traces d'ou, cacauet i sèsam. 

     

    Condicions de conservació i consum: 

    Emmagatzemar en un lloc net, sec i sense olors a una temperatura entre 14°C i 18°C 

    Consum preferent 10 mesos 

     

    Dimensions i pes net aproximat: 

    7,3 x 8 cm. 

    100 g. 


    També li podria agradar