Cake de gianduja

    15,90 €
    Impostos inclosos

    Pa de pessic de xocolata negra amb interior de gianduja decorat amb gianduja i palets d'ametlla caramel·litzades. 


    • Card image cap

      Recollida a la nostra pastisseria Barcelona
      Gratis

    • Card image cap

      Transport propi a Barcelona Ciutat 7,5€
      Gratis per a comandes a partir de 60€

    • Card image cap

      Resta de destinacions, nacional o internacional
      NO DISPONIBLE per fragilitat

    Descripció

    Per als amants de la xocolata tenim aquest tradicional cake format per una base de pa de pessic de xocolata negra recobert amb xocolata gianduja d'avellanes, llet i faves de cacau amb palets d'ametlles caramel·litzades. 

     

    Ingredients: 

    Sucre, ou líquid pasteuritzat, mantega ( llet ), avellana , farina de blat , pasta de cacau, mantega de cacau, llet sencera en pols, faves de cacau, ametlla , fècula de blat de moro, midó de blat , aroma natural de vainilla, emulgent: lecitina de soja (E322), estabilitzant: (E450), antiaglomerant: (E500), acidulant: (E341), sucre invertit 

     

    Al·lèrgens: 

    Conté gluten, ou, llet, fruits de closca i soja. 

    També pot contenir traces de cacauet i sèsam. 

     

    Condicions de conservació i consum: 

    Consumir preferentment durant els 5 dies següents a la data de lliurament. 

    Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum. 

     


    També li podria agradar