


Pa de pessic de xocolata negra amb interior de gianduja decorat amb gianduja i palets d'ametlla caramel·litzades.
Per als amants de la xocolata tenim aquest tradicional cake format per una base de pa de pessic de xocolata negra recobert amb xocolata gianduja d'avellanes, llet i faves de cacau amb palets d'ametlles caramel·litzades.
Ingredients:
Sucre, ou líquid pasteuritzat, mantega ( llet ), avellana , farina de blat , pasta de cacau, mantega de cacau, llet sencera en pols, faves de cacau, ametlla , fècula de blat de moro, midó de blat , aroma natural de vainilla, emulgent: lecitina de soja (E322), estabilitzant: (E450), antiaglomerant: (E500), acidulant: (E341), sucre invertit
Al·lèrgens:
Conté gluten, ou, llet, fruits de closca i soja.
També pot contenir traces de cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 5 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum.
Escriviu la vostra ressenya