

Sabors mediterranis amb aquest pa de pessic de fruits secs banyat amb almívar especiat i decorat amb dàtils, figues seques, orellanes d'albercoc i panses.
Tota una temptació la nostra versió d'aquest clàssic cake format per una base de pa de pessic de fruits amb orellanes, figues seques, dàtils, nous, ametlles i gingebre confitat, banyat amb un almívar d'espècies amb aroma de rom blanc, vainilla, anís verd i canyella.
Ingredients:
Farina de blat , sucre, mantega ( llet ), ou líquid pasteuritzat, albercoc, figues seques, dàtils, aigua, nou de Califòrnia, panses sultanes, aroma de rom blanc, ametlla , fècula de blat de moro, antiaglomerant: (E500ii), conservador: (E220), gingebre, sal, anís verd, infusió de vainilla, canyella en branca
Al·lèrgens:
Conté gluten, ou, llet, fruits de closca.
També pot contenir traces de soja, cacauet i sèsam.
Condicions de conservació i consum:
Consumir preferentment durant els 5 dies següents a la data de lliurament.
Conservar a la nevera degudament tancat per no absorbir olors i treure-ho 30 minuts abans del seu consum.
Escriviu la vostra ressenya