Enviament gratuït des de 60€* | Barcelona Ciutat i una part del Baix Llobregat | Lliurament: l'endemà en comandes realitzades abans de les 23:59 h.
Les mones més mones!
Posted by      03/12/2024 11:51:01    Comments 0
Les mones més mones!

Les nostres escultures de xocolata són protagonistes durant tot l'any però a Pasqua, l´equip de xocolata ens sorprèn amb noves creacions i amb les favorites d´anys passats.

La novetat dolça d'aquest any és la nostra mona Bubó Chups, inspirada en l'icònic caramel català. Elaborades amb xocolata amb llet i amb 15 Chocoballs al seu interior, disponibles en dos colors, rosa i marró. Ideals per endolcir la Pasqua!

Tres dissenys d'altres anys s'han quedat a Bubó a petició del públic: L'hamburguesa, en una única mida i realitzada amb xocolata blanca, negra i caramel. S'hi inclou un martell especial per trencar la mona i gaudir dels 30 Chocoballs que hi ha al seu interior. Irresistible!

De la nostra col·lecció de Monas Emoji, aquest any tenim La Mona i el Pallasso. Aquestes divertides figures fetes amb xocolata amb llet i amb Chocoballs al seu interior, estan disponibles en dues mides: petita (amb 15 Chocoballs al seu interior) i gran (amb 30 Chocoballs al seu interior).

Quina és la teva preferida?

Entra aquí per veure tota la informació de cada mona.

Per a informació addicional i fotos en alta resolució, escriu-nos a comunicacio@bubo.es

Leave a Reply