Enviament gratuït des de 60€* | Barcelona Ciutat i una part del Baix Llobregat | Lliurament: l'endemà en comandes realitzades abans de les 23:59 h.

PASTISSERIA, XOCOLATES, FESTIVITATS I REGALS

Bubó Barcelona

El juny del 2005 vam fer realitat un somni, obrir a Barcelona una pastisseria que oferís uns pastissos, xocolates i dolços únics. Volíem crear una pastisseria fresca, moderna i innovadora, un nou univers dolç a la ciutat totalment diferent del que s'ha vist fins ara. Una pastisseria que recordés una joieria pel seu disseny, per la qualitat del producte i per la presentació de les seves elaboracions. Amb aquella fusió d'idees, molta passió i dedicació va néixer el que avui és Bubó.

En l'actualitat seguim elaborant productes artesanals utilitzant matèria primera de primera qualitat. Seguim innovant amb ingredients més naturals, nous dissenys, sabors i textures, amb una mirada a l'agricultura ecològica i de cultiu sostenible en productes determinants com el cacau. Amb aquesta web volem fer conèixer el món dolç de Bubó amb les nostres especialitats tradicionals i d'autor.

Llegir més